Profiel

Dág, ik ben Will, vanaf 1988 heb ik 20 jaar in Rotterdam gewoond. Daar o.a. was ik werkzaam als journalist, runde ik 10 jaar een meditatiecentrum, was actief als aikidoleraar,  én…. vanaf 2005 organiseerde ik er vele Deekshabijeenkomsten.

Na tot eind november 2010 twee jaar voltijds dankbaar mantelzorger te zijn geweest voor mijn moeder, ben ik in maart 2011 voor 7 weken naar de Oneness University in India gegaan. Ik volgde er de Oneness Trainercursus en aansluitend de 4 weken Oneness Deepening. Eerder in 2005 en 2006 kwam ik daar al voor respectievelijk het 21-daagse proces en de 10-daagse verdieping.

Op de Oneness University stellen ze dat we allemaal experts zijn in de “Struggle for Life”. We zijn hoog gekwalificeerd en “gecertificeerd” in het creëren van problemen, zowel voor onszelf als voor anderen. We hebben allemaal Masters degrees in “Suffering” en “Running away from Suffering” en PhD’s in “Judgement” en “Ego-building”. We zijn er dus op allerhande manieren zeer deskundig in hoe het leven te overleven. Het leven kunnen leven zoals het bedoeld is, is eigenlijk een iets en soms geheel ander verhaal.

Ik woon nu in Tilburg, en sinds januari van dit jaar 2012, ben ik hier bezig vele Oneness-activiteiten op gang te brengen. Wie weet komen we elkaar nog eens tegen. Misschien kunnen we dan samen al onze “Survival”-verworvenheden, waaronder alvast mijn hieronder genoemde eigen lijstje van “kwalificaties” en “expertises”, gaan erkennen voor wat ze zijn. Vervolgens kunnen we ze in het “Goddelijk vuur” werpen, en… genieten van de warmte en de mooie flikkerende vlammen. En daarna kunnen we vieren dat we Niets en tegelijkertijd Alles zijn!

Tot dan….! Grace & Blessings

Studies:
– Chemisch Analist
– Journalistiek
– Public Relations en Vormgeving
– Leraaropleiding Transcendente Meditatie (TM) in Nederland en Zwitserland
– Consultant Maharishi Ayur Veda in Spanje
– Vedic Science (Masters) in Nederland en Zwitserland
– Oneness studies aan de Oneness University in India
– Martial Arts (Aikido) in Nederland, Duitsland en Japan

Activiteiten:
– Oneness als Deekshagever & Oneness Trainer
– Aikido als Chief Instructor Aikido Yuishinkai The Netherlands
– Meditatietrainingen als Beyond Mind meditatie leraar
– Ayur Veda als Consultant Ayur Veda
– Weerbaarheidstrainingen als Ki-trainer
– Quantum Touch
– Matrix Energetics
– Munay Ki (10 inwijdingen)
– Kundalini Reiki
– Tachyon inwijdingen